13 andra tittar på detta erbjudande just nu!

Fortsätt

Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 3,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Registrera dig idag

Få Flygbiljetter

Vart ska biljetterna levereras?

Fyll i din information:

Fyll i din information:

Älskar du att resa?

Letar du efter de bästa erbjudandena på flyg? Missa inte våra senaste flygerbjudanden till de bästa destinationerna över hela världen! Är du inte säker på vart du ska åka på din nästa resa? Bli inspirerad av vår reseguide och hitta den perfekta destinationen! Börja med att få detta presentkort.

Få den här

Gör dig redo för lansering!

dagar

timmar

minuter

sekunder

Få den här

Hitta din nästa destination

...
Ett århundrade av KLM

Dyk in i det förflutna, upptäck de gamla tiderna med holländsk luftfart och se hur mycket det har förändrats sedan dess. Vi har också exklusiva KLM100 varor som du inte vill missa!

...
PREMIÄRERBJUDANDE: FÅ 25,000 BONUS MILES

Dessutom kan du tjäna miles på inköp med NYA Air France KLM World Elite Mastercard®. Behöver du hjälp eller vill du bara säga hej? Vi försöker alltid svara dig inom en timme!

...
Flyg till nya KLM destinationer!

Upptäck fler flyg till spännande nya destinationer, tillgängligt för bokning nu! Snö, storm, vulkaner... om vädret är i vägen, håller vi din rygg! Tjäna miles och fördelar och även andra extragrejer.

Börja planera din nästa resa

Oavsett om du är redo att boka din biljett, letar efter praktisk information eller vill bli inspirerad så har vi täckt detta! Vi har listat all information om våra KLM-flyg, biljetter och din kommande resa. Behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss, vi är här för dig dygnet runt. Se alla våra flygerbjudanden och exklusiva erbjudanden på hotell, bilar och mycket mer. Hittade du din deal? Kontrollera biljettalternativen, betalningsmetoder och tid. Allt du behöver veta för att förbereda dig inför din kommande resa, till exempel din bagagehantering, hur du reserverar en plats och vilka resedokument du behöver.


KLM grundades den 7 oktober 1919, vilket gör det till världens äldsta flygbolag som fortfarande verkar under sitt ursprungliga namn. Notera: Var 700 deltagare får en KLM Air Tickets

Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 700 deltagare kommer att få en KLM Air Tickets.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.