Cyber erbjudanden

Global leverans

Avdelningar

Dagens Erbjudande

Begränsat Erbjudande

Recensioner

Kundvagn

Telefoner & Plattor

Specialerbjudande
Beställ inom minutes och du får din nya telefon inom 2-3 dagar.

Samsung Galaxy S20 5G

från Samsung

30+ kundrecensioner


RRP:

10290.00kr

Pris:

3,00kr & GRATIS Leverans

Du sparar:

10287.00kr

i lager.

Var ska vi leverera din nya telefon?

Fyll i din information:

Fyll i din information:

Zooma i 100x för att hitta bilder du inte trodde fanns

Galaxy S20 Ultra går utöver de vanliga 12 megapixlarna och erbjuder enastående 108 megapixlar. Det är miljoner fler pixlar för otroligt skarpa bilder som du kan beskära och skriva ut - utan att missa några detaljer. Vår mest avancerade zoom hittills börjar med en 10x hybridoptisk zoom aktiverad med en revolutionerande vikt lins och högupplöst bildsensor. Koppla ihop det med Super Resolution Zoom förstärkt med kamera AI för att komma närmare handlingen och fånga ögonblick du kanske hade missat annars. Notera: Var 100 deltagare får en Samsung Galaxy S20 Ultra (5G)

Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Samsung Galaxy S20 Ultra (5G).

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.