15 andra tittar på detta erbjudande just nu!

Få den här!

Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 1,50 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande

Nya iPhone 8

*FÖRBESTÄLL*

Vart ska din
iPhone 8 levereras?

Fyll i din leveransinformation.

iPhone 8 + AirPods

När du plockar upp dem, är de redo att användas på alla dina enheter. När du sätter dem i örat, ansluter de direkt. När du pratar, hörs din röst klart och tydligt. Det här är nya AirPods. Enkelhet och teknik i skön förening. Resultatet är ganska fantastiskt.

Få den här

Gör dig redo för lansering!

dagar

timmar

minuter

sekunder

Få den här

Som sedd på...

Få den här!

iPhone specifikationer

- Retina HD-skärm
- Maximal ljusstyrka
- Dual-domain-pixlar
- MP3 / WAV / AAX+ / AIFF
- MP4/H.264
- Multi-Touch-skärm
- Kontrast: 1400:1
Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som VIPmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en iPhone 8.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett VIPmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt VIPmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.