13 andra tittar på detta erbjudande just nu!

Fortsätt

Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande

Vart ska din
Razer Phone levereras?

Fyll i din leveransinformation:

Var god fyll i din information:

Razer Phone

Njut av en häpnadsväckande display driven av UltraMotion™ teknologi som levererar respons upp till 120 Hz. Detta betyder, noll lagg eller störningar- bara innehåll som rör sig på ett elegant sätt, för dig att njuta av. Med en Quad HD display med bred färgkvalitet, så ser allt vibrerande och skarp ut. Notera: Var 100 deltagare får en Razer Phone

Få den här

Gör dig redo för lansering!

dagar

timmar

minuter

sekunder

Få den här

SOM SEDD PÅ...

Få den här

Razer Phone specifikationer

- 120 Hz UltraMotion-skärm
- Dolby Atmos och THX certifierad audio
- Qualcomm Snapdragon 835 med 8GB RAM
- 12MP dubbla kameror för total mångsidighet
- 4,000 mAh batteri för batteri hela dagen
- 5.7-inch IGZO LCD 1440 x 2560
- Audio Adapter med THX certifierad DAC
- Dubbla Förstärkare
Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Razer Phone.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.