13 andra tittar på detta erbjudande just nu!

Fortsätt

Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande Nokia 8

Vart ska din
Nokia 8 levereras?

Fyll i din leveransinformation:

Fyll i din information:

Nokia 8

Nokia 8 genomgår en rigorös 40-stegsprocess för bearbetning, anodisering och polering för att skapa en distinktiv design i ett polerat aluminiumskal. Nokia 8 har en fantastisk sömlös konstruktion som är utformad för att ligga perfekt i handen. Notera: Var 100 deltagare får en Nokia 8 (64gb)

Få den här

Gör dig redo för lansering!

dagar

timmar

minuter

sekunder

Få den här

SOM SEDD PÅ...

Få den här

Nokia 8 specifikationer

- Primär kamera 13 MP
- Storlek och typ 5,3” IPS QHD
- Qualcomm Snapdragon 835
- Anslutningar Typ C
- RAM 4 GB LPPDDR4X
- Operativsystem Android™ Oreo
- Upplösning 2560 x 1440
- Batterityp 3090mAh
Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Nokia 8 (64gb).

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.