13 andra tittar på detta erbjudande just nu!

Fortsätt

Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande

Vart ska ditt Ultimate Selfie-paket levereras?

Fyll i din leveransinformation:

Var god fyll i din information:

FÅNGA ÖGONBLICKET

Träffa Spark, en minidrönare som har alla funktioner som DJI's signatur-teknologier, som ger dig möjlighet att fånga varje moment när du känner dig inspirerad. Med intelligenta flygkontroller, en mekanisk kardanupphängning, och en kamera med otrolig bildkvalitet, Spark ger dig kraften att ta dig utanför dina kreativa barriärer. Notera: Var 100 deltagare får en DJI Spark (drone)

Få den här

Gör dig redo för lansering!

dagar

timmar

minuter

sekunder

Få den här

SOM SEDD PÅ...

Få den här

Specifikationer

Osmo Mobile

- Mått: 61.8 x 48.2 x 161.5 mm
- Vikt (med batteri): 201g
- Full kamerakontroll
- Anslutning via Bluetooth

Spark Drone

- Mått: 143 x 143 x 55 mm
- Max flygtid: 16 minuter
- Max svävartid: 15 minuter
- Upplösning: FHD 1920 x 1080 30p
Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en DJI Spark (drone).

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.