Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 3,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande

Nya iPhone Xs & Xs MAX

Vart ska vi skicka din iPhone?

Var god fyll i din information:

Var god fyll i din information:

Ingen annan telefon är som iPhone

Apple-teamen designar världens bästa produkter, med de mest innovativa displayerna, chipsen, kamerorna, operativsystemen och tjänsterna. Men som så viktigt, så samarbetar alla team så att alla komponenterna av iPhonen arbetar tillsammans effektivt och vackert. Detta är en av våra kärnprinciper på Apple. Det är därför vi designar iPhone från grunden för att hålla din personliga information privat och säker. Och det är en av sakerna som skiljer iPhone från mängden.

Få den här

Sista Chansen!

dagar

timmar

minuter

sekunder

Få den här

Som sedd på...

Fortsätt

Specifikationer

- 5.8'' (Diagonal) OLED Multi-Touch display
- A12 Bionic chip - Nästa generations Neuralmotor
- Dubbla 12MP wide-angle och telefoto-kameror
- 4K videoinspelning på 24 fps, 30 fps eller 60 fps
- Möjligt med TrueDepth-kamera för ansiktsigenkänning
- Betala med din iPhone med hjälp av Face ID i affären, appar och på internet
- Använd din röst för att skicka meddelanden, sätta påminnelser och mer
Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en iPhone XS.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.