Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande

Få den nya ORAL-B GENIUS 8000

Vart ska vi leverera din nya tandborste?

Var god fyll i din information:

Var god fyll i din information:

RUNT BORSTHUVUD FÖR EN OTROLIG RENGÖRING

Oral-B-ersättande elektriska tandborsthuvud har en professionellt inspirerad design som omger varje tand. Den dynamiska rörelsen för 3D-rengöringsåtgärder hjälper borsthuvudet att anpassa sig till dina tänder eftersom det svänger, roterar och pulserar för att bryta upp och ta bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. 3DWhite borsthuvudet hjälper till att ta bort ytfläckar med poleringskoppen, så att du får vitare tänder från och med dag 1. Du kan också programmera Oral-B App med vitningsresan för att förbättra din borstningsrutin. Notera: Var 100 deltagare får en ORAL-B GENIUS 8000

Få den här

Sista Chansen!

dagar

timmar

minuter

sekunder

Få den här

Som sedd på...

Fortsätt

ORAL-B GENIUS 8000

16 graders vinkel rensar djupt mellan tänderna

Njut av hälsosammare tänder och starkare tandkött för livet med Oral-B Genius 8000 elektrisk tandborste med det professionellt inspirerade CrossAction tandborsthuvudet.

Friska gummin med Pressure Sensor

Att upprätthålla tandköttets hälsa är en viktig del av en hälsosam vårdrutin. Triple Pressure Sensor hjälper till att skydda ditt tandkött från överborstning. SmartRing lyser och pulserar långsamt och slutar sedan när du borstar för hårt.

Dual Charging & Extra-Long livstid på batteriet

Oral-B Genius 8000 tandborsten har ett litiumjonbatteri och en smart resväska som är konstruerad för att ladda både tandborste och smartphone med bara ett utlopp, samtidigt som du levererar kraftfull rengöring i upp till 12 dagar mellan laddningarna.

Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en ORAL-B GENIUS 8000.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.