Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Specialerbjudande

Få ditt presentkort värt 1000kr för endast 1kr

Fyll i din information:

Fyll i din information:

Kari Traa är för alla

Karis historia börjar i Voss, den lilla staden som fångats mellan norska fjordar och berg, där hon föddes och uppfostrades. Karis norska arv har inte bara gett henne en talang för skidåkning utan också ett öga för design och en unik passion för kreativitet. Även under höjden av sin skidåkarkarriär hittade Kari på något sätt ett sätt att utveckla den kreativiteten.
Kari Traa är inte bara en mästare i freestyle-skidåkning med tre olympiska medaljer till hennes namn, men också skaparen av det nu snabbast växande sportmärket i Europa. Notera: Var 100 deltagare får en Kari Traa Giftcard

Som sedd på...


Få den här

"För tjejer, av tjejer."

- Kari Traa, Grundare och tidigare Olympisk freestyle-skidåkare.


Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Kari Traa Giftcard.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.