13 andra tittar på detta erbjudande just nu!

Fortsätt

Registrera dig hos Lotteri24.se i 3 dagar för endast 3,00 SEK och dra nytta av erbjudandena nedan.

Skaffa den helt nya

Vart ska vi leverera din Samsung QLED TV?

Fortsätt

Fyll i din information:

Den perfekta verkligheten av QLED 8K

Se den större bilden och inte pixlarna med den 4 gånger högre upplösningen av 4K. Kom närmre med förtrollande färger, texturer och färgtoner som gör varje plats till den bästa i huset. Genom maskinell inlärning, kan teknologin snabbt jämföra bilddatan som den får med miljoner bildformler som är lagrade i dess ständigt uppdaterade formelbank. Sedan återskapas bildtexturen och alla detaljer med en mycket högre upplösning av upp till 8K.*Notera: Var 100 deltagare får en Samsung 65" 8k QLED TV

Som sedd på...


Få den här

Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Samsung 65" 8k QLED TV.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.