Cyber erbjudanden

Global leverans

Avdelningar

Dagens Erbjudande

Begränsat Erbjudande

Recensioner

Datorer & Laptops

Specialerbjudande
Beställ inom minutes och du får din nya Macbook inom 2-3 dagar.

Macbook Air 2019

av Apple

30+ kundrecensioner


RRP:

8999,95kr

Pris:

3kr & GRATIS Leverans

Du sparar:

8996,95kr

i lager.

Vart ska vi skicka din nya Macbook?

Fyll i din information:

Fyll i din information:

Ljusstyrkan slår till igen.

Den mest älskade Macen är på väg att få dig att bli kär igen. Tillgänglig i silver, rymdgrå och guld, den nya tunnare och lättare MacBook Air har en lysande Retina-skärm med True Tone-teknik, Touch ID, den senaste generationens tangentbord och en Force Touch-styrplatta. Den ikoniska kilen är skapad av 100 procent återvunnen aluminium, vilket gör den till den grönaste Mac någonsin.1 Och med batteriets livslängd som räcker hela dagen är MacBook Air din perfekt bärbara, gör-allt bärbara dator. Notera: Var 100 deltagare får en Macbook Air

Upplev det roliga

Vi introducerar Lotteri24.se, ditt förstahandsval i universumet av casual gaming. Fly till en värld full av spännande spel, roligheter, färgglada event och massor av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUSmedlem hos Lotteri24.se så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Macbook Air.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem på Lotteri24.se så kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap blir aktivt så fort din betalning är godkänd.